Smakfulla möbler

Byråer i björk

 

MANDAL

En stilren och snygg byrå som passar in i moderna hem, och funkar att rymma allt möjligt! Den är tillverkad i massiv björk som gör den slitstark, så den kommer att kunna bo i ditt hem i flera år utan problem. Den är dock rätt stor, över två meter i bredden, så den passar bäst i utrymmen som är lite större. MANDAL finns hos IKEA.

BRIMNES

Här är endast handtagen tillverkade va björk, och det kan förekomma att de även är tillverkade i bok, men det är en riktigt snygg byrå och svart passar in överallt! Lådorna är väldigt lätta att öppna och stänga och har utdragsstopp. Du kan även organisera insidan genom att komplettera med lådorna SKUBB set om 6. BRIMNES finns hos IKEA.

SVEIO

Den här byråns ben är tillverkade av björk och resten av diverse material. Det som är praktiskt med denna byrå är att den har inbyggda dämpare som fångar upp lådorna i farten och stänger dem långsamt, tyst och mjukt. Den är även lätt att öppna och stänga med dess utdragsstopp. Dessutom så har den extra rymliga lådor som gör att det får plats med mycket mer saker! SVEIO finns hos IKEA.

HURDAL

Denna byrå är tillverkad av furu, men den har glidlister tillverkade av björk. Glidlisterna gör att lådorna glider lätt och stadigt. Med dess många och stora lådor är den perfekt för att förvara mycket och olika sorters saker. HURDAL finns hos IKEA.