Smakfulla möbler

Matbord i björk

 

NORDEN

Det här enkla, dock tidslösa, bordet är riktigt smidigt då det lätt ger plats åt 4-6 personer med sin iläggsskiva. Det är även tillverkat i massiv björk, och det är ett slitstarkt naturmaterial så bordet kommer att hålla sig länge! Det går lätt att förvara iläggsskivan under bordsskivan när ni inte behöver använda den, och en låsfunktion gör så att det inte blir glipor mellan skivorna. Perfekt för både små och stora familjer! NORDEN finns hos IKEA.

STORNÄS

Det här kanske är lite fusk, då majoriteten av bordet är gjort av furu, men utdragsregeln är tillverkad i björk, så det kan väl räknas lite? Ett väldigt vackert bord är det i alla fall, och praktiskt! Det har två iläggsskivor som är lätta att lägga undan under bordet när de inte behövs. Men iläggsskivorna så får 6-8 personer plats, perfekt för gäster och stora middagar! STORNÄS finns hos IKEA.

BJÖRKUDDEN

Ett enkelt bord som passar in i mångas kök, och även får plats med många personer runt sig. 6 personer runt detta bord borde få plats utan problem! Det är tillverkat av massiv björk vilket är bra då det är ett slitstarkt naturmaterial, och därav kommer bordet att hålla länge. BJÖRKUDDEN finns hos IKEA.

IKEA PS 2014

Precis som STORNÄS så är inte det här bordet helt och hållet tillverkat i björk, utan mest furu. Men benen är delvis tillverkade i massiv björk och det är även dess glidlister. Bordet är väldigt praktiskt av många anledningar; det är inte för stort, men det rymmer många personer. Det har även en låda under bordsskivan som gör det lätt att förvara bestick och vad du än väljer att förvara där! IKEA PS 2014 finns så klart hos IKEA.