Smakfulla möbler

Stolar i björk

BÖRJE

Denna enkla stol från IKEA är både snygg och stilren, passar in i de flestas hem. Stolen är tillverkad i massiv björk som är ett slitstarkt naturmaterial, förutom klädseln som är tillverkad i polyester. Klädseln går även att tvätta i maskin. Den stoppade sitsen gör dessutom att stolen är väldigt bekväm att sitta på, och det är väl det som stolar är till för! Det går att hitta BÖRJE hos IKEA.

NILS

Den här stolen är inte helt och hållet tillverkad av björk, men benen och rygg- och sittstommen är det. En riktigt snygg stol som sticker ut med sitt lite abstrakta mönster. Passar som både köksstol och som fåtölj inne i vardagsrummet. Med de stoppade armstöden, ryggen och sitsen är den dessutom väldigt bekväm att sitta i! Klädseln går dessutom att tvätta i maskin. Det går att hitta NILS hos IKEA.

HENRIKSDAL

En söt liten stol som passar in i ljusa och fina kök, och även inne i barnrummet. De bakre och främre benen är gjorda av massiv björk, och även sitsstommen. Sitsen är gjord i polyestervadd och eftersom den är vadderad så är den bekväm att sitta på! Om den skulle bli smutsig så är tyget lätt att ta av och tvätta i tvättmaskin, kan vara bra om stolen befinner sig i närheten av barn. HENRIKSDAL finns att hitta hos IKEA.

HENRIKSDAL

Denna stol är även i gruppen HENRIKSDAL som den ovanstående stolen är. Denna är dock lite enklare i färgen och passar i fler inredningar och omgivningar än vad ovanstående gör. Bakre och främre ben är gjorda av björk, och det är även sitsstommen. Kan förekomma att sitsstommen är tillverkad av bok dock. Med den höga ryggen och vadden så är denna enkla stol väldigt bekväm att sitta på. Du hittar HENRIKSDAL hos IKEA.